صنعت کاران متحد ارائه دهنده دستگاه های بسته بندی و خشک کن میوه

ماشین سازی صنعت کاران متحد
Search
Close this search box.

چگونه یک کارگاه بسته بندی خرما راه اندازی کنیم؟

اکثر کشاورزان، باغداران و کسانی که نخلستان های خرما دارند به این فکر افتاده اند که چگونه محصولی که از درخت چیده می شود را به بهترین روش و با کیفیت بسته بندی و روانه بازار مصرف کنند. برای بسته بندی محصول بصورت کاملا بهداشتی و صحیح، نیاز به دستگاه های فرآوری و بسته بندی خرما است.

دستگاه های فرآوری و بسته بندی خرما قابلیت این را دارند که خرمای برداشت شده را سایزبندی کرده پولیش کنند، شستشو دهند،  خشک نمایند و سپس بسته بندی کنند.

این دستگاه ها توانایی کار با برق 220 ولت خانگی را نیز دارا می باشند لذا می توان در کارگاه های کوچک و به صورت خانگی نیز از آنها استفاده کرد.

برای جداسازی و دستچین کردن محصول نامرغوب از محصول اصلی معمولا از نوار دستچین خرما استفاده می شود به این صورت که اپراتور در کنار نوار نشسته و بصورت دستی مواد زاید را جداسازی می کند.

دستگاه های فرآوری و بسته بندی خرما برای انواع خرماهای خشک و نیمه خشک (زاهدی، کبکاب، خاصویی، ربی، شاهانی، کلوته، استعمران و….) کاربرد دارد.

راه اندازی کارگاه بسته بندی خرما
راه اندازی کارگاه بسته بندی خرما

 

انواع روش های بسته بندی خرما

برای بسته بندی خرما روش های مختلفی وجود دارد  قدیمی ترین و سنتی ترین روش آن بسته بندی داخل کارتن های کوچک می باشد که خرما به صورت قالبی درون آن قرار می گیرد و مراحل آن به صورت دستی انجام می شود. این روش قدیمی بوده و علاوه بر صرف زمان زیاد از نظر بهداشتی نیز مناسب نمی باشد.

نوع دیگری از بسته بندی خرما، بسته بندی داخل ظروف پلاستیکی مختلف می باشدکه ماندگاری بالایی دارد این نوع بسته بندی توسط دستگاه فویل سیل انجام می شود. این مدل بسته بندی همراه با تزریق گاز انجام می پذیرد و باعث جلوگیری از فساد محصول می شود.

بسته بندی وکیوم خرما نیز یکی از روش های متداول بسته بندی این محصول می باشد که توسط دستگاه بسته بندی وکیوم صورت می پذیردز این دستگاه با تخلیه هوای داخل کیسه محصول مورد نظر را به صورت وکیوم شده در می آورد.

اما جدیدترین روش بسته بندی خرما، بسته بندی به صورت تک عددی است، دربسته بندی تک عددی، هر دانه خرما به صورت تکی داخل لفاف مخصوص بسته بندی شده و آماده مصرف می شود.

فضای مورد نیاز برای راه اندازی یک کارگاه بسته بندی خرما  100 الی200  متر مربع است.

 

 

اشتراک گذاری :

2 دیدگاه

    • خیر این گاز رو در بسته بندی خیلی از مواد غذایی تزریق می کنند و مشکلی پیش نمیاد

      پاسخ دادن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 4 =

در این مطلب میخوانید